10 Δεκ 2013

Ημερίδα με θέμα : ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ - ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ!



Tα μέλη της  Επιτροπής  Αναβάθμισης Κέντρου Υγείας, στην οποία επιτροπή εκπροσωπείται  ο Σύλλογο μας  από τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ζουγανέλη, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί   Ημερίδα με θέμα : «ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ - ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ! »  στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ώρα 11:00 πμ στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Ν. Μάκρης.
Θυμίζουμε ότι η  Επιτροπή για την Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης (Ε.Α.Κ.Υ.Ν.Μ.) αναδείχτηκε στις 25 Απριλίου 2013 σε συνάντηση που συγκάλεσαν 14 σύλλογοι συνεχίζοντας προηγούμενες προσπάθειες αναβάθμισης του Κ.Υ.Ν.Μ.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα στις 29 /4/2013 όρισε ευρεία εκπροσώπησή του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης στην επιτροπή μας.
Από τον Ιούνιο πετύχαμε επαναφορά της 24ώρης λειτουργίας γεγονός που τριπλασίασε τις προσελεύσεις συμπολιτών μας στο Κ.Υ.Ν.Μ.
Όμως τα προβλήματα συνέχισαν να υπάρχουν και να οξύνονται, όπως έλλειψη ιατρών και διοικητικού προσωπικού, δεν λειτουργεί το ακτινολογικό και πρόσφατα υπολειτουργεί και το μικροβιολογικό.
Οι εξελίξεις είναι ανησυχητικές και προτείναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη διοργάνωση ημερίδας, που εγκρίθηκε και θα γίνει στις 15 /12/2013.
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάθε φορέα και κάθε πολίτη που ανησυχεί για το Κ.Υ.Ν.Μ.
Παρακαλούμε ενημερώστε όσους μπορείτε για να κρατήσουν αυτήν την Ημέρα ΕΛΕΥΘΕΡΗ, γιατί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ θα εξυπηρετήσει μόνο αυτούς που θέλουν το Κέντρο Υγείας μας ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ...ΚΛΕΙΣΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου