17 Φεβ 2013

Κοπή πίτας

Πραγματοποιήθηκε το πρωϊ της Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου στην ταβέρνα "Νικόπολις" στο Ζούμπερι.
 

Παρά την παρατεταμένη έντονη βροχόπτωση η προσέλευση των φίλων και μελών του Συλλόγου ήταν αρκετή ώστε η αίθουσα να είναι   κατάμεστη.


Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας π. Δαμασκηνός.

Παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Εμεής Μπάκης και Στάμου Χρήστος και ο Πρόεδρος Ρουμελιωτών κ. Νικάκης Θεόδωρος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ.
 

Ευχάριστη έκπληξη ήταν που αρκετές κυρίες ετοίμασαν διάφορα εδέσματα και γλυκά. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και λαχειοφόρος αγορά με δώρα που προσέφεραν φίλοι του Συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες στον φούρνο του Ζούμπερι "Χρυσίνας" στον Παναγιώτη και την Ευαγγελία για την προσφορά της Βασιλόπιτας.

2 σχόλια:

  1. Καλοοργανωμένη εκδήλωση με ικανοποιητική συμμετοχή για τις καιρικές συνθήκες.Επιεικώς απαράδεκτη (δέν είναι ευθύνη του Συλλόγου) η προσφορά του (προπληρωμένου)Ελληνικού -και μόνο- καφέ "της κατσαρόλας" με σύστημα one size (ένα είδος για όλους!) σε πλαστικά ποτηράκια.Ούτε (μακρυά μας!) μνημόσυνο! Ο γείτονας Μαγαζάτορας μάλλον πρέπει να ανασκευάσει τόσο τη θεωρία του ως πρός το σε ποιούς απευθύνεται, όσο και για την μάλλον πρωτότυπη μέθοδο μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί για την αύξηση(?) της πελατείας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κάθε είδους "τοπικοί" παράγοντες νομίζω, ότι μετά την εκδήλωση της πίττας μας, θα πρέπει να σκέφτονται διπλά την συμμετοχή τους σε οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις, αφού αυτή πλέον δέν είναι και δέν μπορεί να είναι απλός "περίπατος", χωρίς να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν έντονη κριτική των πράξεων ή των παραλείψεών τους.O Tempora O mores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή